دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
شهدا

حوزه/ سجاد عباسی در نشست خبری گفت: ما قهرمان را کسی می‌دانیم که زیست شرقی دارد و برخاسته از اقلیم، مسجد و محله خودش است. «سفر قهرمان» در واقع سفری درونی است که در تلاش هستیم به مخاطب امروز معرفی کنیم.

به گزارش خبرگزاری حوزه، نشست خبری رویداد ملی «سفر قهرمان» با محوریت ایستانمایی، داستان مصور، نقالی و پرده‌خوانی امروز اول بهمن در حوزه هنری تهران برگزار شد. در این جلسه سجاد عباسی معاون فرهنگی و هنری حوزه کودک و نوجوان حوزه هنری حضور داشتند.

سجاد عباسی در آغاز جلسه گفت: این رویداد به نوجوانان کمک می کند که با فرایند و مسیر آشنا شوند. ما کمک می‌کنیم فرایند توانمندسازی در رشته‌هایی که در نظر گرفته شده است، اتفاق بیفتد. سال گذشته رویداد ملی استاپ موشن را برگزار کردیم که حدود ۲ هزار نفر متقاضی بودند. امسال مسیر تولید را از ابتدا مساله محور کردیم و قهرمان در اینجا همان مساله ماست. ما قهرمان را کسی می‌دانیم که زیست شرقی دارد و برخاسته از اقلیم، مسجد و محله خودش است. «سفر قهرمان» در واقع سفری درونی است که در تلاش هستیم به مخاطب امروز معرفی کنیم. کمیک استریپ، استاپ موشن، پرده خوانی و نقالی از جمله هنرهایی است که نوجوان می تواند در مسیر مورد نظر سراغ هر یک از آنها برود.

عباسی درباره کارکرد محتوایی کمیک استریپ، استاپ موشن و … اظهار کرد: تلاش می‌کنیم از طریق کتاب، شرایط را برای تولید کمیک استریپ و استاپ موشن با محوریت شهدا بیشتر فراهم کنیم. برای نمونه از مجموعه کتاب‌های «قصه فرماندهان» که شامل داستان‌هایی درباره۴۰ شهید است، مثال می‌زنم که محور کمیک‌استریپ استاپ‌موشن این رویداد خواهد بود. کمیک استریپ، استاپ موشن، پرده‌خوانی و نقالی از جمله هنرهایی است که نوجوان را در رویداد «سفر قهرمان» کاملاً درگیر خود می‌کند. در این هنرها نوجوان درگیر روایت، داستان و تکنیک می‌شود و در نهایت به طی کردن مسیر مورد نظرش کمک می‌کند. در این فرایند یک بوم اختصاصی در اختیار نوجوانان قرار می‌گیرد که می‌توانند از طریق آنها کار هنری خود را ارایه دهند. سپس این بوم‌ها داوری شده و اگر در مراحل اولیه موفق شوند به رویدادهای منطقه‌ای دعوت می‌شوند که مجموعه‌ای از اردوهای سه روزه در ۷ استان کشور را شامل می‌شود.

وی اضافه کرد: بعد از آن نوجوانان به یک رویداد پنج روزه ملی دعوت می‌شوند و سپس هر یک آثار خود را در یک فرایند پنج یا شش ماهه تولید می‌کنند. در این فرایند با طی کردن هر مرحله‌ای به مرحله دیگر وارد می‌شوند تا پایان این رویداد که در تیر ماه برگزار خواهد شد. گیلان، آذربایجان شرقی‌، همدان، کرمان خوزستان و خراسان رضوی از جمله این هفت استان هستند که اردوهای آموزشی در آنها برگزار می‌شود.

عباسی معاون فرهنگی و هنری حوزه کودک و نوجوان حوزه هنری در انتها تصریح کرد: برای برگزیدگان جوایز حمایتی در نظر گرفته‌ایم که از آثار بعدی آنها و تولیداتشان حمایت می‌شود که بیشترین این جوایز کمک ۳۰ میلیون تومانی است. در این رویداد نوجوانان با حضور در سایتی که برای این منظور طراحی و تدارک دیده شده است در این رویداد شرکت می‌کنند و سپس با انتخاب قهرمان مورد نظر، رشته هنری را که از طریق آن می‌خواهند راوی داستان آن قهرمان باشند، انتخاب و سفر خود را شروع می کنند. اختتامیه این رویداد در تابستان ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha